Представники Консультативної Місії ЄС передали техніку та обладнання для ситуаційного центру поліції Кіровоградщини

20.05.2021 08:30
image

Представники Консультативної Місії ЄС передали техніку та обладнання для ситуаційного центру поліції Кіровоградщини вчора, 19 травня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, обладнання передали старший радник з питань загальної правоохоронної діяльності (Португалія) Луіш Машадо, експерт з питань загальної правоохоронної діяльності (Україна) Сергій Гривняк та експерт операційного департаменту (Україна) Євгенія Зимич.

Під час зустрічі з керівником відомства Романом Козяьковим та його заступником Сергієм Котигою підписали договір щодо передачі товарно-матеріальних цінностей у межах міжнародної технічної допомоги.

Представники КМЄС передали офісну техніку та обладнання для потреб ситуаційного центру обласної поліції, яке було придбано та поставлено в рамках реалізації програми (проєкту) «Операційна підтримка у наданні стратегічних консультацій щодо реформування сектору цивільної безпеки України (2019-2021 рр.)».

Також під час заходу представники Консультативної Місії Європейського Союзу безпосередньо ознайомилися з роботою ситуаційного центру та відділом служби «102» ГУНП в області.

image
image
Переглядiв: 303