Представники Консультативної місії ЄС видали сертифікати кіровоградським копам (ФОТО)

17.05.2017 14:11
imageУ обласному центрі в готелі «Рейкартц»  відбулося вручення сертифікатів про проходження тренінгу патрульним поліцейським сьогодні, 17 травня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією речника патрульної поліції міста Наталії Трішиної, подібний тренінг проводився представниками Канади та Румунії у квітні цього року. Тоді патрульні отримали сертифікати, які дозволяють бути тренерами. Цього разу копи отримали звичайні сертифікати про проходження тренінгу та слухання курсу.

«Сьогодні завершився дводенних тренінг, який проводили представники Консультативної місії Євросоюзу для правоохоронних органів. Зокрема, цей тренінг стосувався керівного складу правоохоронних органів. У тренінгу взяли участь п’ятеро патрульних – командирів та заступників командирів рот, а також семеро дільничих інспекторів патрульної поліції. Метою такого тренінгу є посилена взаємодія патрульної поліції з громадою», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Наталія Трішина.

Нагадаємо, у квітні патрульним поліцейським вручили сертифікати про проходження двотижневого тренінгу, ініційованого Консультативною місією Євросоюзу.  Після тренінгу поліцейські стали тренерами і мають право вчити інших колег.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 952