Президент «Динамо» прокоментував скасування футбольного матчу через неготовність поля у Кропивницькому

16.12.2020 14:45
image

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про можливості поборотися за чемпіонський титул, окремо зупинившись на ситуації з відміною матчу Інгулець - Шахтар через неготовність поля на стадіоні у Кропивницькому.  Про це повідомляє Український форпост спорту, інформує медіапортал DOZOR.

"У нас є всі можливості поборотися за титул чемпіона України, і тим більше не допустити повторення минулорічної ситуації. Погодьтеся, що в порівнянні з попереднім сезоном "Динамо" безперечно стало сильніше, йде на першому місці, випереджаючи "Шахтар" на 4 очки без урахування їхнього матчу з "Інгульцем". Мені важко сказати, що саме там сталося, я не бачив якість поля стадіону в Кропивницькому, але мені здається, що подібні рішення повинні прийматися за годину до гри, а не о 10-й ранку в день матчу.

Звісно, якщо якість поля загрожує здоров'ю футболістів, то грати не можна. Не варто зараз пригадувати, як у 90-х грали на будь-яких газонах і місили багнюку, якщо була погана погода. Ми рухаємося вперед, ми хочемо грати за європейськими стандартами, а значить, підготовка стадіонів має бути відповідною".

Нагадаємо, кілька днів тому через неготовність поля у Кропивницькому скасувався матч 13-го туру чемпіонату України з футболу між "Інгульцем" та "Шахтарем".

Переглядiв: 512