Президента корейської компанії посвятили в реєстрові козаки у Кропивницькому (ФОТО)

06.12.2019 07:42
image

У Льотній академії відбулася посвята в реєстрові козаки Президента корейської компанії SafeusDrone Воонг Шин Квак (Woong Shin Kwak). Про це медіапорталу DOZOR повідомили у закладі.

Церемонія проводилася в музейній кімнаті «Україна більше, ніж життя». Експозиція про історію козацтва в нашому краї і колекція художніх творів народних майстрів органічно доповнили урочисту атмосферу.

Посвячення провів гетьман українського Реєстрового Козацтва, доктор богослов'я, професор, директор Інституту проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України Анатолій Шевченко.

Серед гостей, присутніх на урочистій посвяті, були учасники українсько-корейського науково-практичного семінару «Розвиток інноваційних структур з розробки, випробувань і використання безпілотних літальних апаратів»: представники Республіки Корея, Китаю, вчені та викладачі з України.

Довідково:

Воонг Шин Квак (Woong Shin Kwak) очолює компанію SafeusDrone, яка займається виготовленням дронів для різних сфер економіки. Співпраця ЛА НАУ з SafeusDrone - ще один крок до перетворення академії в інноваційний навчальний заклад XXI століття.

Досвід Республіки Корея в своєму становленні як високорозвиненої країни є показовим для України, яка знаходиться на шляху визначення свого подальшого вектора розвитку в різних сферах, науці і освіті зокрема.

image
image
image
Переглядiв: 926