«Прибуткову справу» оштрафували через брудні приміщення та інвентар

09.07.2019 14:11

На Кіровоградщині ТОВ «Прибуткова справа» оштрафували на 41 730 гривень через брудні приміщення та інвентар. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держпродспоживслужбі області.

За інформацією, спеціалісти під час інспектування знайшли низку порушень законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. Зокрема, порушено поточність технологічних процесів, обладнання та інвентар, з якими контактують харчові продукти, брудні та містять залишки крові, жиру, частки попередніх продуктів та відходів тваринного походження.

Крім того, м’ясо та субпродукти зберігається на підлозі без підтоварників, виробничі приміщення знаходяться в незадовільному санітарно-гігієнічному та санітарно-технічному стані. Також не проводиться боротьба з гризунами, сліди життєдіяльності яких було відмічено.

Такі порушення можуть призвести до появи ризику забруднення продукції та створити небезпеку для здоров’я людей і тварин. Роботу потужності було тимчасово припинено, а також надано припис про усунення виявлених порушень.

Переглядiв: 1703