Прима-балерина Національної опери України приїде до Кропивницького

16.11.2020 16:47

Для жителів та гостей обласного центру у філармонії виступатимуть зірки світового балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов 24 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори. 

За інформацією, разом із зірковою парою до Кропивницького завітає неординарний артист балету з особливим стилем Артур Гаспар. Так, у спектаклі «Кармен-сюїта» ролі Кармен та Хозе зіграють лауреати міжнародних конкурсів Катерина Кухар та Олександр Стоянов.

«Кармен-сюїта» - це історія про трагічну долю циганки Кармен, яку гратиме Катерина Кухар, та сліпо закоханого в неї солдата Хозе – Олександра Стоянова. Зміст новели Проспера Меріме, який розкривається в опері в чотирьох актах, в балеті ущільнено в один.

Також зіркова пара демонструватиме спектакль «Шахеразада». У спектаклі правитель Персії запевняє Шахриара, що його дружини невірні. Одну з них - Зобеіду грає Катерина Кухар.

Під час відсутності Шахриара мешканки гарему попрохали головного євнуха впустити в гарем їх коханців – рабів. Головний герой застав дружин за розвагами та яничари страчують їх та рабів шаблями.

Коли Зобеіда отримала відмову на прохання залишити їй життя, вона вбила себе кинжалом.

Квитки можна придбати за посиланням. Початок о 18:00.

image
Переглядiв: 1552