Прокуратура просить допомогти у розслідуванні вбивства під Кіровоградом

02.08.2017 11:58

Кіровоградська місцева прокуратура просить допомогти у розслідуванні вбивства 52-річного кіровоградця, яке сталося минулого тижня. Про це сайту DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, прокуратура, яка керує досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, просить всіх, кому відомі будь-які відомості щодо вчиненого кримінального правопорушення, а також тих, хт перебував безпосередньо біля місця вчинення правопорушення на автомобілі та мають відео-реєстратори, повідомити про вказані обставини до Кіровоградської місцевої прокуратури: вул. Є.Чикаленка,11, тел.345041) та Кіровоградського районного відділення поліції міського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області: вул.Кільцева 34-б, тел. 563302.

Нагадаємо, 25 липня невідомі вбили 52-річного кіровоградця на повороті до садового товариства «Ятрань» Соколівської сільської ради Кіровоградського району неподалік від автодороги «Кіровоград – Рівне».  Правоохоронці виявили труп потерпілого у салоні авто. За інформацією ЗМІ, вбитим виявився кримінальний авторитет Рамаз Оніані.

 

Переглядiв: 1399