Проти сина пенсіонера, якого знайшли зачиненим у власному будинку, відкрили кримінальну справу

17.02.2017 13:14

imageЗа фактом смерті  83-річного кіровоградця, який днями помер у обласній лікарні, розпочате кримінальне провадження. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила речник поліції області Віталіна Бевзенко.

За інформацією, після смерті дідуся правоохоронці проводили перевірку та опитували сина і сусідів загиблого, покази яких різнилися. Деякі сусіди пенсіонера стверджують, що його син щодня навідував свого 83-річного батька, який хворів протягом довгого часу. Деякі ж цей факт заперечують та засуджують у тому, що він приділяв старенькому батькові недостатньо уваги.

«У ході перевірки, проведеної працівниками поліції, з’ясувалося що чоловік  дійсно довгий час хворів, однак його родичі, не дивлячись на його погане самопочуття, до лікарів за допомогою не зверталися. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.135 Кримінального кодексу України «Залишення в небезпеці», - повідомила речник поліції області.

Чоловіку загрожує обмеження волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, минулими вихідними у Кіровограді у будинку на вулиці Шканди 83-річного пенсіонера з власного помешкання  визволили правоохоронці . Як повідомили тоді патрульним сусіди потерпілого, тиждень тому вони бачили, як син зачинив батька в хаті. Копи проникли у житло та побачили непритомного дідуся, який лежав у ліжку. Його терміново госпіталізували. Днями повідомили, що пенсіонер помер у лікарні

 

Переглядiв: 1099