П’яний водій та хлопець з наркотиками: у Кропивницькому одночасно затримали двох злочинців

11.11.2022 11:19

У Кропивницькому поліцейські охорони одночасно затримали двох порушників закону вчора, 10 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції охорони області.

Так, під час фіксування факту незаконного зберігання наркотичних засобів, працівники поліції охорони зупинили автомобіль, водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Перебуваючи на маршруті патрулювання о 21:10 год., наряд реагування батальйону УПО Кіровограської області помітив чоловіка, який вів себе підозріло. Чоловік побачив копів,  почав нервувати та пришвидшив ходу. Правоохоронці зупинили його для перевірки документів та під час поверхневого огляду у 22-річного місцевого жителя виявили згорток з білою речовиною, ймовірно, наркотичною.

В цей час поліцейські помітили автомобіль, який неподалік переїжав залізничні колії у невстановленому місці. Зупинивши автомобіль, правоохоронці виявили, що водій мав ознаки алкогольного сп'яніння.  

Для фіксування правопорушень на місце події викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького РУП ГУНП в області та наряд патрульної поліції. 

Переглядiв: 1384