П’яний водій влаштував перегони з копами (ВІДЕО)

18.12.2019 07:16

В обласному центрі затримали водія у нетверезому стані, який влаштував перегони з правоохоронцями. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

За інформацією, під час патрулювання на вулиці Костромській увагу патрульних привернув автомобіль, що рухався в темну пору доби з вимкненим ближнім світлом фар.

Правоохоронці одразу подали водію сигнал про зупинку, який він проігнорував та лише додав газу. Після тривалих перегонів поліцейські все ж зупинили водія на вулиці Волкова.

Сильний запах алкоголю із салону автомобіля та нечітка мова чоловіка пояснювали таку зухвалу поведінку. На вимогу поліцейських пройти огляд на стан сп’яніння на місці водій погодився. Алкотестер показав 1,95 проміле алкоголю в крові, що перевищувало допустиму норму майже в 10 разів.

У зв’язку з тим, що водій вже не вперше протягом року сів за кермо напідпитку, патрульні склали на нього протоколи за ч.2 ст.130 КУпАП (керування авто у стані сп’яніння), ст.122-2 (незупинка на вимогу поліцейських) та постанова за ч.4 ст.126 (керування авто особою, позбавленою права керування).

Переглядiв: 4921