Райкович хоче поскаржитися на Стрижакова за ремонт під'їздів у Кропивницькому

04.11.2019 12:25
image

Міського голову обурила діяльність Муніципального бюро Стрижакова, яке замість комунальних підприємств власним коштом ремонтує  і освітлює під’їзди та прибудинкові території багатоповерхівок Кропивницького. Невдоволення мер виказав під час апаратної наради сьогодні, 4 листопада, повідомляє медіапортал DOZOR.

"Неприбуткова громадська організація провела 800 ремонтів серед 1500 прибудинкових територій. А комунальники що роблять в цей час?" – запитав підлеглих Райкович.

Мер обурений бездіяльністю комунальників і водночас не задоволений активною діяльністю Муніципального бюро Стрижакова, на яке, судячи з його промови, хоче поскаржитися в різні інстанції.

«700 відремонтованих під’їздів громадською організацією. Шановні податківці, теж подумайте. Громадська організація не є суб’єктом господарювання. 700 відремонтованих під’їздів  і 800 освітлених дворових територій. І це ж на  об’єктах підвищеної небезпеки. Хто має допуск і хто має право робити це?»  - обурився Райкович.

Як відомо, Муніципальне бюро Стрижакова вже 5 років реалізує загальноміську програму з благоустрою будинків обласного центру. Паралельно команда Стрижакова з 2014 року реалізує загальноміський проект «Енергоефективне освітлення дворів». 

Фото зі сторінки Муніципального бюро Стрижакова у Facebook

Переглядiв: 3307