Райкович назвав депутата міськради дурнем

06.06.2018 11:59
image

Міський голова Андрій Райкович під час сесії публічно назвав депутата міської ради Михайла Демченка дурнем через його запитання сьогодні, 6 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, прослухавши річний звіт голови постійної комісії з питань ЖКГ та енергозбереження Володимира Зайченка про виконання доручень виконавчим органам ремонту покрівель житлових будинків, доріг та прибудинкових територій, Демченко висловив незадоволення через нібито невиконання робіт на його виборчому окрузі.

«Попередній керівник комісії  пан Розгачов використовував такі методи роботи: він запрошував депутата, який стояв перед ним, як студент, і відпрацьовував свою галузеву програму.  Він пояснював, чому треба асфальтувати цей об’єкт чи дорогу. Ми з ним з’ясовували питання, чому треба робити так, а не інакше. Ви в своїй роботі таких форм взаємодії  не застосовуєте. Чому ви як голова комісії не виїхали, не вивчили програми, які подає депутат?  На мою думку, ви погано справилися зі своєю роботою,конкретно кажучи про мій Олексіївський район. Чому ви не застосовуєте такі форми, які застосовував ваш попередник?  Питання, які треба прийняти Табалову, ви приймаєте, а коли треба прийняти рішення по Олексіївському окрузі, то ви не приймаєте?»- обурився Демченко.

Міський голова не забарився з відповіддю.

«Я вас дуже прошу, не розвішуйте ярлики. Не треба говорити про Табалова, треба було правильно працювати на виборах і обирати в тій чи іншій політичній силі відповідне представництво депутатів. Боже, який ти дурак, Міша, Боже мій милостивий. Мені соромно за тебе, просто соромно», - відповів депутату Райкович.

Нагадаємо, міський голова не вперше дозволяє собі висловлювати різкі оціночні судження щодо підлеглих та депутатів. Так, учора Райкович запитав у свого заступника, де він "шляється". Раніше відправляв екс-секретаря міськради Сергія Бойка на перевиховання на завод, використовуючи нецензурну лексику. 

 

Переглядiв: 2471