Райкович оновив кухню італійським обладнанням майже за мільйон

28.11.2017 08:57
image

Міський голова Андрій Райкович оновив кухонне обладнання на День Гідності та Свободи майже за мільйон гривень.  Відповідні зміни мер Кіровограда вказав у своїй декларації, повідомляє Центр медіарозслідувань "Прозоро".

За інформацією, очільник міста  21 листопада придбав дві духові плити, холодильник та робочу поверхню для кухонної плити італійської фірми RESTART.  Рядове придбання не вартувало б окремої уваги, якби не вартість покупки. Так за чотири одиниці кухонної техніки італійської фірми RESTART Андрій Райкович виклав 869 тисяч 176 гривень.

Італійська фірма RESTART спеціалізується на виготовленні побутової техніки ручної збірки, де на базовий механізм надягається кований каркас потрібного дизайну. Традиційним для даного виробника є техніка виготовлена в стилістиці Європи 16-го - 19-го століття.

Придбанню дороговартісних плит та холодильників передувало ще одне повідомлення про суттєві зміни, а саме отримання роялті від компанії ТОВ «Міа-люкс» у розмірі 2,82 мільйона гривень. Власниками ТОВ «Міа-люкс» є сам Андрій Райкович, а також Галина Василівна Райкович та Наталія Андріївна Щербина.

Окрім вище згаданої фірми міському голові, що є офіційним гривневим мільйонером, належать ТОВ «АР ЕССЕТ», ПП «Аркадор» та ТОВ «М’ясокомбінат «Ятрань». Загалом за 2016 рік посадовець задекларував доходів на загальну суму 15,99 мільйонів гривень.

image
Переглядiв: 4709