Райкович пообіцяв вірменському Консулу прискорити будівництво церкви (ФОТО)

31.10.2017 13:21
image

Міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з Генеральним Консулом Республіки Вірменія в Одесі Гайком Гуляном пообіцяв прискорити будівництво церкви, яке минулого року ініціювала вірменська діаспора у Кіровограді, сьогодні, 31 жовтня, інформує DOZOR.

«Ми підтримуємо усі конфесії. Знаємо, що дуже велика кількість вірменів проживає на території міста. У нашому місті ваші громадяни хочуть побудувати церкву, ми не проти, ми підтримуємо усі конфесії, тому обіцяємо нашу підтримку. Ми будемо робити все, щоб вірмени жили у нашому місті повноцінно», - сказав міський голова Андрій Райкович.
«Хочу відзначити, що зі сторони Вірменії ми хочемо попросити вас, щоб організаційні питання щодо будівництва церкви ви трохи прискорили. Якщо від нас щось потрібно, звертайтеся», - сказав Гайк Гулян.
«Вірменія готова підтримувати бізнес-проекти та виставки, які проводяться на території вашого міста. Я сподіваюся, що ми налагодимо зв’язки не лише у бізнесі, а й у сфері туризму. Ми підтримуємо економічні структури міста», - додав Гулян.

Нагадаємо, в минулому році депутати міськради дозволили вірменській громаді взяти земельну ділянку на вулиці Михайлівській (колишня Кірова) для будівництва церкви. Вірменська діаспора міста вже встановила там пам’ятний знак «Хачкар».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4285