Райкович поскаржився начальнику поліції області на наркоманів та слідчих

18.10.2018 07:55
image

Міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з начальником поліції області Романом Козьяковим висловився щодо активності крадіїв та посередників з продажу наркотиків сьогодні, 18 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

«На превеликий жаль, у нас боротьба з наркоманами та посередниками, які продають наркотичні речовини, знаходяться на невисокому рівні контролю. Ми будемо займатися з цим, надавати інформацію, адже боротьба з наркоманією є важливою, оскільки наркоман у стані афекту буде красти, лізти до квартир, переважно до пенсіонерів, які не зможуть себе захистити», - зазначив мер.

Згадав міський голова і про незавершене розслідування за фактом руйнування будинку на вулиці Тараса Карпи (колишня Тімірязєва), 51.

«Неподалік міськради розібрали частину комунального будинку, в результаті будинок впав. Два роки ведеться слідство, а слідчі думають, як зробити так, щоб звинуватити комунальників. В суді немає цієї справи і вона не розглядається. Інша проблема – це пункти прийому металобрухту і взагалі крадіжки металу на комунальних підприємствах, особливо у міжсезонні періоди», - додав Райкович.
image
«Проблема наркотиків дійсно є, вона велика. Щодо її вирішення правоохоронці вживають заходів. Незаконний обіг наркотиків документують і працівники інших структур. По пунктам прийому металобрухту було проведене відпрацювання з тими, хто його приймає, а також з категорією громадян, які були причетні до правопорушень. Особи, які вчиняють злочини, мігрують по території області, але у нас є позитивні опрацювання з цього питання», - відповів Роман Козьяков.
image

 

Переглядiв: 1222