Райкович пожалівся, що його оштрафували копи, а перехожі знімали це на камери

26.02.2018 09:48
image

Міський голова Андрій Райкович пожалівся на штраф від патрульної поліції. Свої обурення посадовець висловив під час апаратної наради сьогодні, 26 лютого, інформує DOZOR.

За словами Андрія Райковича, протокол склали у зв’язку з зупинкою мерської автівки у місці, де стоянка дозволена лише після 17.30.

«Одна з визначних подій минулого тижня, це моя зустріч з патрульною поліцією, коли я зупинив автомобіль на вулиці Великій Перспективній в зоні дії знаку «Стоянка заборонена» з часовим терміном. Я не створив аварійної ситуації, не створив загрози життю людини. Ці часові обмеження познімайте, вони не обґрунтовані. Я радикально не згоден з тим, що очільник міста, перша особа міста не має права заїхати у зону дії знаку, зупинитися, не створивши ніякої аварійної ситуації, в разі виконання своїх службових повноважень», – заявив міський голова.

Також Андрій Райкович стверджує, що копи до нього поставилися нешанобливо.

«Три легіня вийшли з машини зі зверненням «Ей…». Вони не звернулися «пане водій» чи «шановний водій». Їм говориш про те, що виконуєш посадові обов’язки, а спілкуєшся, як з глухонімими. Ще й люди вийшли на вулицю, всі на відео знімають, як на міського голову складають протокол. Я зателефонував до Цюцюри і сказав: візьміть документи і напишіть протокол, потім привезіть чи надішліть поштою. Але ні, стійте і нікуди не йдіть, поки все напишуть. А моя хвилина роботи дуже дорого коштує. І не лякає мене сума штрафу, а за «державу обідно», – бідкається мер.
Переглядiв: 4079