Раніше засуджений до позбавлення волі іноземець буде видворений з Кіровоградщини

08.03.2024 09:28

41-річного громадянина Грузії затримали працівники Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби спільно зі співробітниками Управління СБУ в Кіровоградській області біля Державної установи «Петрівська виправна колонія № 49». Чоловік якраз був звільнений від відбування покарання. Про це повідомили у відомстві. 

За попередніми перевірками міграційники встановили, що іноземець прибув в Україну у 2007 році. Після закінчення дозволеного строку перебування в Україні для іноземців з держав з безвізовим порядком в'їзду не легалізував своє становище. А у 2018 році суд виніс вирок за низкою кримінальних правопорушень: незаконне заволодіння транспортним засобом, крадіжка з проникненням у житло, розбій з проникненням у житло за попередньою змовою групою осіб та заволодіння паспортом.

Одразу після звільнення з колонії працівники Фортечного відділу ЦПМУ ДМС притягнули громадянина Грузії до відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та стосовно нього прийняли рішення про примусове видворення з України.

За рішенням суду чоловіка поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства строком на шість місяців, там він перебуватиме до реалізації рішення про примусове видворення.

Переглядiв: 254