Реконструкція Ковалівського парку у Кіровограді знову відкладається

30.04.2019 10:10

Реконструкція парку «Ковалівський», що в обласному центрі, відкладається на невизначений термін, не дивлячись на виділення коштів з державної субвенції. Про це у коментарі медіа порталу DOZOR повідомила начальник міського управління ЖКГ Тетяна Савченко.

Так, наразі на реконструкцію виділено 306 548 гривень. Але отримати завдання на проектування управління не може. На території парку, який з був переданий на балансу «Трест зеленого господарства» на баланс КП «Благоустрій», знаходиться недобудована одним із підприємців споруда. Наразі підприємець судиться з міськрадою за дану територію.

«На даний час є державна субвенція у розмірі 306 548 гривень. З них кошти  місцевого бюджету 19 530 гривень, 287 тисяч - кошти державного бюджету. Але складність в тому, що цей парк був переданий з балансу на баланс, а ще там є незавершене будівництво,тому зараз ідуть суди. Проводити виготовлення проектно-кошторисної документації ми не можемо, тому що Державний архітектурно-будівельний контроль нам не дає завдання на проектування, враховуючи те, що ідуть суди. Сказати, коли це вийде з судів, я не можу. Після того, як завершаться судові засідання, ми зможемо взяти завдання на проектування та виготовити проектно-кошторисну документацію», - повідомила начальник управління ЖКГ Тетяна Савченко.
Переглядiв: 902