Ректор Таврійського університету, що відкриється у Кіровограді, розповів про вартість навчання

10.04.2017 09:47

image

Ректор Таврійського національного університету імені  В. І. Вернадського, філіал якого відкриється у Кіровограді, розповів про вартість навчання у виші під час прес-конференції у Кіровоградському прес-клубі сьогодні, 10 квітня,  повідомляє DOZOR.

"Орієнтовна вартість навчання на денній формі у нашому університеті коливатиметься від 4500 до 7500 гривень"- розповів Казарін.
"Наразі у закладі навчається більше 3000 студентів на 16 факультетах. Навчальний заклад поступово запроваджує систему ,за якою виспускники будуть отримувати український диплом та диплом країни з якою співпрацює університет, зокрема Туреччини. Навчання ведеться українською,  російською,  кримсько-татарською та англійською мовами.  Плануємо набір студентів на факультети фізичного виховання, менеджменту,  права,  туризму,  психології, а також здоров'я людини та реабілітації. Передбачається багато навчальних відряджень закордон,  тому необхідне знання іноземних мов, щоб вільно брати участь у навчальному процесі", - зазначив ректор. 

Як повідомляв DOZOR, у зв’язку з окупацією Криму у Кіровограді за адресою: вулиця Полтавська, 40, розпочнеться робота відокремленого структурного підрозділу Таврійського Національного університету імені В.І.Вернадського. 

 

Переглядiв: 1706