Ремонт дороги Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя планують завершити вже в листопаді

16.10.2020 12:51
image

Ремонт автомобільної дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя планують завершити вже в середині листопада. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили в службі автомобільних доріг області.

Так, на трьох ділянках дороги, а це 76 км, триває поточний середній ремонт. Ще на майже 6 км – реконструкція.

«Не дивлячись на те, що недобросовісні фірми тривалий час зривали тендерні процедури на проведення ремонту цієї дороги, фактично роботи розпочалися лише в липні. Та не зважаючи на це роботи з покриттям будуть завершенні в найближчі два тижні. Для цього підрядники працюють на повну потужність, без вихідних, без свят, а останні тижні і взагалі цілодобово. На середину-кінець листопада залишаться лише заходи організації дорожнього руху – встановлення знаків, впорядкування узбіч, лотків і т.д», - зазначили у службі.

Відомо, що на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області ремонтні роботи виконують три підрядні організації – ТОВ «Ростдорстрой» (25 км), ТОВ «СП Автострада» (26 км), ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» (25 км + 5,8 км).

«Станом на сьогоднішній ранок, конструктивні шари влаштовані на 76 кілометрах, верхній шар зі ЩМА – на майже 50 кілометрах. Крім того, на одній з ділянок вже почали наносити розмітку. Одночасно продовжуються роботи з влаштування узбіч, встановлення лотків водовідведення, влаштування шару щебенево-мастикового асфальтобетону, заміні водопропускних труб та ремонтуються мости, що знаходяться на даній дорозі. Так, у селі Покровське вже взялися за армування і готують покриття до заливки цементобетонну, а в Братолюбівці – знімають зношене покриття та проводять укріплення безпосередньо з внутрішньої сторони конструкції», - розповіли дорожники області.

Зауважимо, що ремонтні роботи проводяться за державні кошти.

Переглядiв: 2182