Режисер з Голівуду знімає фільм про колекціонера Ільїна у Кропивницькому (ФОТО)

27.10.2021 06:05
image
Уродженець Херсонщини Вофка Соловей, який працює у Голівуді, приїхав до Кропивницького, щоб зняти фільм про колекціонера Олександра Ільїна. Про це повідомив засновник галереї "Єлисаветград" Микола Цуканов у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.
 
Так, Соловей - режисер, продюсер та сценарист.
 
"На прохання національної суспільної телерадіокомпанії України консультую та допомагаю у зйомках фільму про Олександра Ільїна для загальнонаціонального телеканалу та вебсайту Суспільного про культуру. Зйомки пройшли у краєзнавчому музеї, бібліотеці ім. Чижевського, а також безпосередньо на майданчику біля будинку, де жив Ільїн.Було цікаво спостерігати за роботою знімальної групи", - написав Цуканов. 
 
Як повідомив Цуканов, Вофка Соловей переїхав до Америки, щоб створювати музику для фільмів, а тепер сам знімає кіно.Працював асистентом на зйомках, потім фотографом. А згодом почалася його кар’єра режисера. В Україні він зняв фільм «Міна».Вофка Соловей – американський кінорежисер українського походження. Він продюсер та сценарист, засновник компанії TELMIMÓR Entertainment, Inc. (що базується на співпраці молодих українських та досвідчених голлівудських творців кінематографу, які розробляють та знімають голлівудські кінематографічні проекти на соціальні та історичні теми Східної Європи).
image
image
image
 
Переглядiв: 1367