Ріелтор розповіла, скільки коштують двокімнатні квартири у Кропивницькому

15.11.2020 13:40

В обласному центрі двокімнатна квартира у середньому коштуватиме 30 тисяч доларів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила місцевий ріелтор Леся Писаревська.

За інформацією, стартова ціна 18-20 тисяч доларів. За таку суму можна придбати квартиру без ремонту, меблів, з центральним опаленням у 5-поверховому будинку у віддаленому мікрорайоні.

«Якщо розглядати квартиру з ремонтом та автономним опаленням, то вартість складатиме 25 тисяч та вище. У 9-поверховому будинку квартира майже без нічого, тобто ремонту, автономного опалення, меблів коштує 22 тисячі. У той же час з ремонтом, автономним опаленням, меблями та технікою – від 30 до 35 тисяч», - розповіла ріелтор.

У той же час у центральній частині міста вартість збільшується на 3-5 тисяч доларів. Якщо взяти квартиру без ремонту, меблів, техніки та автономного опалення, але з пластиковими вікнами на Набережній, то вона коштуватиме 30 тисяч доларів.

«Оскільки у нас в місті не вистачає житла, то ціни досить зростають. Двокімнатна квартира у центрі зі всіма зручностями може коштувати 37 та навіть 40 тисяч доларів. Цінова різниця між квартирами у 5-поверховому та 9-поверховому будинках складає від 3 до 5 тисяч через прохідні кімнати та маленьку кухню», - розповіла Леся Писаревська.
Переглядiв: 3300