Ріелтор розповів про вартість трикімнатних квартир у Кропивницькому

06.12.2020 12:00

В обласному центрі середня вартість трикімнатної квартири складає 36 тисяч доларів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив ріелтор Ігор. 

За словами ріелтора, вартість залежить від поверху, на якому знаходиться квартира. Найдорожче обійдеться квартира на 3-5 поверхах, а найдешевше – 1 та 10.

«Якщо взяти дві квартири без ремонту на вулиці Попова, то на 4-му поверсі вона коштуватиме 35 тисяч доларів, а на 10-му – 25 тисяч. Різниця сягає у 5, а то й 10 тисяч доларів. До речі, на цій вулиці продають квартиру за 22 тисячі. Така вартість через те, що вона без ремонту та знаходиться на 10-му поверсі. Загалом на таких вулицях, як Попова, Пацаєва, Волкова та Конєва середня ціна трикімнатної квартири з пластиковими вікнами, автономним опаленням та євроремонтом коштуватиме 40-45 тисяч доларів», - пояснив Ігор. 

Так, на вулиці Попова квартира з автономним опаленням та ремонтом коштуватиме 42 тисячі доларів, а з трошки гіршим ремонтом можна знайти й за 38 тисяч. Квартири у центральній частині міста, наприклад, на Набережній або ж у мікрорайоні 5/5 коштують від 38 до 52 тисяч доларів.

«Трикімнатна квартира на Набережній може коштувати від 47 до 52 тисяч. Квартира буде з автономкою, євроремонтом та навіть з видом на річку. У мікрорайоні 5/5 багато старих будинків, тому вартуватиме трохи менше. Якщо з гарним ремонтом не менше 45 тисяч доларів, а під ремонт – 38 тисяч», - розповів фахівець.

За словами Ігоря, у відалених місцях, зокрема, селищах Гірничому та Новому ціни дуже відрізняються. Квартири у селищі Новому не користуються попитом, тому можна знайти і за 20 тисяч доларів, однак без ремонту. Якщо з ремонтом, то у середньому вартість збільшується лише на 5 тисяч доларів.  

У свою чергу, у селищі Гірничому ж вартість квартири  з євроремонт, автономним опаленням складає 38-40  тисяч доларів. Ріелтор повідомив, що також є пропозиції за 28 тисяч доларів, але ця квартира буде під ремонт та з централізованим опаленням. 

Переглядiв: 13715