Ріелтор розповів, скільки коштують однокімнатні квартири у Кропивницькому

01.11.2020 14:38
image

В обласному центрі середня вартість однокімнатної квартири складає 18 000 доларів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив місцевий ріелтор Артур Ніколенко.

Так, вартість квартири залежить від її стану, розташування та кількості поверхів. Наприклад, у селищі Новому у 5-поверховому будинку однокімнатна квартира без ремонту та з центральним опаленням може коштувати від 12 тисяч доларів.

«За 14-15 тисяч доларів вже можна розглядати для себе квартиру з євроремонтом та автономним опаленням. У свою чергу, якщо взяти до уваги 9-поверхівки, то квартира обійдеться у 16 тисяч доларів. Максимально ціна може досягти до 19 тисяч доларів, однак за умови комфорту, ремонту та іншого. Завищити ціну неможливо, оскільки за такі кошти вже у тому ж селищі Новому можна придбати двокімнатну або трикімнатну квартиру», - пояснив ріелтор.

За словами Артура Ніколенка, у селищі Гірничому також не відрізняються ціни. Найдешевша квартира – 12 тисяч доларів, найдорожча – 18-19 тисяч доларів. Якщо розглядати квартири у центральній частині міста, то ціна відрізнятиметься від 3 до 5 тисяч доларів.

«Наприклад, у мікрорайоні Ковалівка, то у 9-поверхівках ціна стартує від 21 тисячі доларів. Така ж ситуація і з мікрорайоном 5/5, тому що це центральна частина міста. Однак, найчастіше купують квартири у селищі Новому, тому що є вірогідність того, що за 17 тисяч доларів можна придбати не однокімнатну квартиру, а трикімнатну з косметичним ремонтом та автономним опаленням», - додав ріелтор.
Переглядiв: 12359