Ріелтори розповіли про вартість оренди квартир у новорічну ніч у Кіровограді

24.12.2018 10:10
image

Не всі жителі обласного центру полюбляють зустрічати Новий рік вдома, тому обирають для новорічної вечірки готельні номери та квартири, що здаються в оренду. Про це свідчить зростання попиту та вартості цін на житло, яке пропонують орендодавці та ріелтори. Медіапортал DOZOR дізнався про те, як зміниться вартість квартир та номерів в готелі у новорічні свята.

Так, у готелях міста вартість номеру збільшиться майже вдвічі. Якщо не в святкові дні номер «стандарт» винаймають за  близько 600 гривень за добу, то  у новорічну ніч ціна стартуватиме від 1 100 гривень.

Зокрема, зустріти Новий рік у готелі «Дворцовий» у номерах класів «економ» коштуватиме 1200 гривень, «стандарт» – 1 300 гривень, «стандарт покращений» – 1 450 гривень, «Напівлюкс» – 2 250 – 2 550 гривень за добу. Прайс, який діє протягом року в готелі, дещо нижчий. Наприклад, номери економ-класу коштують 985 гривень, а категорії  «Люкс» – 2 000 гривень.

Водночас у готелі «Маєток» ціни залишаються незмінними. Наприклад, номер «Люкс» коштуватиме  – 2 000 гривень. Номер «Стандарт» на двох обійдеться у 1 300 гривень, на одну людину – 800 гривень.

Якщо деякі готелі все ж не змінюють цінової політики, то вартість квартир в оренду помітно підвищується під час свят. Зазвичай квартири здають в оренду з 31 грудня на 2 січня.

«У новорічну ніч господарі квартир встановлюють вартість оренди квартири від трьох тисяч. Зокрема, три тисячі коштує квартира з усіма зручностями та євроремонтом. Звичайно, можна знайти і за 1 500 гривень, але житло буде без ремонту і, можливо, певних зручностей. Крім того, якщо ви хочете відпочити у елітному будинку за містом, вартість може сягати і до десяти тисяч гривень за ніч. Зазвичай люди надають перевагу квартирам зі всіма зручностями та розраховують на суму 3 – 3 500 гривень», - розповіли в агентстві нерухомості «Городъ», зазначивши, що у несвяткові дні ціна на оренду квартири коливається від 250 до 1500 гривень за добу.

Фото www.nadiyahotel.com

Переглядiв: 929