Різдвяне штормове попередження: Кіровоград може опинитися в полоні стихії  

05.01.2017 14:38

image

Протягом 6-8 січня територію лівобережної України засипле снігом. Про це сайту DOZOR повідомили в Укргідрометцентрі.

Унаслідок переміщення в Україну активного циклону з Чорного моря  на території Кіровоградської області, а також Одеської, Миколаївської, Черкаської, Полтавської, Сумської, південних районів Київської, східних районів Вінницької областей очікуються сильні снігопади з утворенням снігового покриву висотою 25-30 см, на Одещині та Миколаївщині − до 35 см.

Також, за інформацією, ймовірні сильні тривалі хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с. У Херсонській, Миколаївській, Дніпропетровській, Полтавській областях можливе відкладення ожеледі на дротах, деревах та дорогах. У західних та північних областях прогнозується різке зниження температури повітря до 11-16º, в Карпатах та Прикарпатті до 20-25º морозу.

Служба автомобільних доріг попереджає про деякі обмеження руху великоваговиків. Рух легкового транспорту визначатиметься за ситуацією на місцях.

DOZOR радить відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Водіїв інших транспортних засобів закликаємо бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Переглядiв: 1121