Роботи, спорт та малювання: що пропонують кропивницьким школярам в онлайн-таборах

03.06.2020 11:36

У Кропивницькому почали працювати онлайн-табори. Про це медіапорталу DOZOR розповіла керівник міського управління освіти Лариса Костенко.

«З 1 червня у Кропивницькому розпочали роботу онлайн-табори, які кожна школа організували за різними напрямками. У нас на сайті управління в розділі «Відпочинок влітку» можна ознайомитися з усіма варіантами, які пропонують школи міста», - зазначила Лариса Костенко.

Зауважимо, що онлайн-табори діятимуть два тижні, однак, кожна дитина зареєструвавшись зможе після звершення одного, обрати теметику іншого.

Так, у НВО № 1, №17, №35, ліцеї “Сокіл”та Новомиколаївська гімназія школярам пропонують літню школу мистецького напрямку. ЗОШ № 2 та Завадівська гімназія запрошують долучитися до спортивно-оздоровчого напрямку «Be healthy», у гімназії ім. О.Журливої школярі можуть взяти участь у літній фітнес-школі.

ЗОШ № 4 та №10 пропонують зайнятися практичною профорієнтацією і зануритися у світ професій. У НВО ім. Т. Шевченка діятиме «Школа успіху», а школах № 6, НВО № 19 та №31, НВО “Мрія” та Лелеківській гімназії дадуть можливість попрацювати в художньо-естетичному напрямку.

Також у гімназії ім. О.Пушкіна та Балашівській гімназії працюватиме літня школа з краєзнавчо-туристичним напрямком.

У школі № 8 пропонують попрацювати в екологічному напрямку, а у гімназії № 9 діятиме літературна школа.

Кіровоградський колегіум, НВО № 32 та СЗОШ №14 пропонують школярам вивчення мов. У НВО «Науковий ліцей» функціонуватиме «Надія ленд». Діятиме в місті й інтернет школа, яка закріплена за НВО № 16. У НВО “Вікторія-П пропонуватимуть дітям спробувати себе в розробці роботів. Розважальний напрямок запропонувала НВО № 25. Крім цього, діятиме театральна школа при НВО № 24.

Переглядiв: 495