Роботодавці Кіровоградщини пропонують півсотні вакансій з наданням житла

25.09.2019 10:27

У центрах зайнятості Кіровоградщини відкрита  51 вакансія з наданням житла. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

Так, більшість вакансій – для працевлаштування лікарів.  Серед районів Кіровоградщини, у яких зареєстровані такі вакансії: Голованівський, Добровеличківський, Долинський, Знам'янський, Кропивницький, Компаніївський, Маловисківський, Новоукраїнський та Світловодський райони.

Зокрема, Голованівська центральна районна лікарня шукає таких фахівців: кардіолога, онколога, фтизіатра, хірурга та енодоскопіста. Заробітна плата – 4173 грн, КЗ «Помічнянський центр ПМСД» - лікаря загальної практики та пропонує аналогічну заробітну плату.

ТОВ «Агродар-Україна Плюс» пропонує роботу трактористу-машиністу сільськогосподарського виробництва і 10 тисяч гривень заробітної плати. КНП «Знам'янський РЦПМСД» шукає лікаря загальної практики-сімейного лікаря і зарплату у розмірі 11 713,00 грн. та дільничного терапевта і зарплату 10 986,30 грн.

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості має такі вакансії від роботодавців: ТОВ «БС АКО» шукає оператора агрегата оброблення відходів і пропонує 8 750,00 грн. зарплати, ТОВ «Енергобудпроект-2» - майстра будівельних та монтажних робіт і  12 000,00 грн. ПАТ «СГ Надія Нова» шукає електрика дільниці і обіцяє 4 173,00 грн. заробітної плати.

Також відкриті вакансії лікарів у Компаніївці, Малій Висці та Світловодську.

Усіх, кого зацікавили представлені вакансії, можуть звертатися за більш детальною інформацією до центрів зайнятості Кіровоградщини.

Переглядiв: 1316