Роботу розважальних закладів та кафе у Кропивницькому рекомендують призупинити

16.03.2020 19:15

Роботу розважальних закладів та закладів громадського харчування у Кропивницького рекомендують призупинити. Про це йдеться у відеозверненні міської влади,  інформує медіапортал DOZOR.

«Із 00.00 годин завтрашнього дня, 17 березня, в Кропивницькому наполегливо рекомендуємо припинити роботу усіх промислових торговельних мереж, магазинів, МАФів, а також всіх закладів громадського харчування. Працюють лише продуктові магазини та аптечні заклади. На ринках також залишаються відкритими  лише продуктові секції та торговельні ряди — за умови дотримання усіх вимог санітарної безпеки та наявності дозволів відповідних контролюючих органів. Наполягаємо, усі розважальні заклади, кінотеатри, спортивні клуби мають бути зачиненими»,  - йдеться у повідомленні.

Також керівникам абонентських служб «Дніпро-Кіровоград», «Кіровоградгазу», «Нафтогазу”, «Кіровоградобленерго», «Теплоенергетика», комунальних служб, управляючим компаній радять обмежити прийом громадян, а комунальні платежі пропонувати здійснювати в on line режимі. Разом із тим, всі комунальні служби зобов'язані організувати повноцінну роботу всіх ремонтних бригад.

Влада звертається також до керівників продуктових торговельних закладів - встановити в розрахункових зонах торговельних закладів розмежувальні запобіжні лінії між споживачами на відстані 1 метра. Керівники адміністративних установ, офісів, приватних фірм та організацій можуть організувати роботу своїх колективів у режимі відповідальних чергових.  Містянам похилого віку радять без особливої потреби відмовитися від поїздок громадським транспортом. Не відвідувати велелюдні місця, обмежити спілкування у місцях великого скупчення людей.

У разі виявлення симптомів захворювання жителям міста рекомендують спілкуватися із сімейними лікарями, систематично дотримуватися санітарних вимог, часто мити руки, провітрювати приміщення, контролювати температуру, користуватися дезинфікуючими засобами.

 

Переглядiв: 1693