Родини загиблих захисників у Кропивницькому отримають необхідну матеріальну допомогу

01.03.2023 13:03

Члени сімей загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців у Кропивницькому отримають грошову допомогу. Відповідні рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки на своєму засіданні 28 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу міськради. 

За інформацією директорки департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради Юлії Вовк, щомісячну грошову допомогу у розмірі 2,5 тисяч гривень на кожну дитину нададуть 94 членам сімей загиблих (померлих) та зниклих безвісти військовослужбовців.

Члени виконкому затвердили також виплату щомісячної грошової допомоги для вирішення соціально-побутових питань 140 членам сімей загиблих, зниклих безвісти та військовополонених захисників у розмірі однієї тисячі гривень. 71 сім'я загиблих або померлих кропивничан - учасників бойових дій отримає грошову допомогу на встановлення пам'ятників у розмірі 16 тисяч гривень, на загальну суму 1,136 мільйона гривень.

Департамент соціальної політики проведе виплату грошових допомог шляхом перерахування шляхом перерахунку на карткові рахунки в банківських установах.

Переглядiв: 763