Розслідування смертельної ДТП за участю автобусів на Кіровоградщині продовжили

17.12.2020 12:20
image

Розслідування ДТП за участю двох пасажирських автобусів, в результаті якої загинуло двоє людей, продовжили.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, ДТП сталася 13 серпня серпня близько 3 години ночі на автодорозі Київ-Одеса  - тоді відбулося зіткнення двох рейсових автобусів. Внаслідок пригоди двоє осіб загинули, 12 інших пасажирів були доправлені до лікувальних закладів із різним ступенем тілесних ушкоджень.  Підозрюваним став один із водіїв автобусу.

Клопотання про продовження терміну досудового розслідування подав слідчий за погодженням із прокурором.  

Нині відомо, що в кримінальному провадження необхідно визнати та допитати потерпілих, які проходять на лікування, тому не можуть прибути до органу судового розслідування, отримати тимчасовий доступ до медичних карток стаціонарної хворої  з різних закладів медичного спрямування, які перебувають у місті Київ та яка наразі продовжує лікування.

Також необхідно отримати висновок судово-медичної експертизи ще одного потерпілого пасажира. Крім цього, після аналізу матеріалів кримінального провадження та висновків експертиз, на підставі зібраних доказів та встановлених всіх можливих об`єктивних даних про обставини вчинення кримінального правопорушення підозрюваному необхідно повідомити про зміну раніше повідомленої підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України, виконати вимоги ст.290 КПК України та скласти обвинувальний акт.

Раніше завершити досудове розслідування планувалося до 13 грудня, однак через складність провадження, яке викликане вчиненням тяжкого злочину, зробити це було до вказаної дати стало неможливим.

Тож суд постановив продовження терміну досудового розслідування до 13 лютого 2021 року.

 

 

Переглядiв: 773