Розваги та бійки підлітків біля ТЦ «Depo’t» стають причинами викликів копів (ФОТО, ВІДЕО)

14.03.2019 08:19
image

В обласному центрі територія біля торговельного центру «Depo’t» фактично щовечора стає місцем зустрічі для неповнолітніх. Саме вони інколи стають причинами скарг містян на порушення громадського порядку та завершуються викликами правоохоронців. Один із таких випадків стався минулими вихідними. Про це медіапорталу DOZOR повідомив свідок події Сергій Гейко.

«Мабуть, вже чимало містян чули чи бачили підліткові безчинства, які щоденно кояться у закутку біля ТЦ «Depo’t», просто у центрі міста. Тут школярі п’ють алкоголь і курять, тут хлопці «виховують» дівчат стусанами ногами по тілу, звідси виходять чіплятися до поодиноких перехожих чи грабувати громадян напідпитку і ще багато чого поганого. Важко сказати, хто більше винен: поліція, батьки, міська влада чи ми всі, коли мовчимо, але це розбещення підлітків пора вже припинити», - каже містянин.

У прес-службі патрульної поліції області підтвердили: факти викликів правоохоронців до цього ТЦ через ймовірні порушення громадського порядку дійсно частішають. Зокрема, днями о 21:00 містяни викликали патрульних і правоохоронці провели виховну бесіду з неповнолітніми.

«Патрульні отримали повідомлення про те, що біля торговельного центру на перехресті вулиць Преображенська та Велика Перспективна група молоді порушує громадський порядок та може вчинити бійку. На місце прибули патрульні роти тактико-оперативного реагування та припинили правопорушення», - повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

 Тим часом в обласній поліції зазначають, що за вихідні біля торговельного центру сталася бійка.

«На теперішній час до поліції звернулися батьки двох дітей 16 та 17 років щодо отримання їхніми дітьми тілесних ушкоджень під час конфлікту в центрі міста. Інформацію за цим фактом внесено до ЄРДР за ч. 1. ст. 125 та ч. 1. ст. 122 ККУ. На теперішній момент встановлено особи двох активних учасників пригоди. Одного з них поліцейські вже опитали. Розслідування триває», - повідомили правоохоронці.

Як повідомляв DOZOR, нагадаємо, біля пантер у центрі Кіровограда сталася бійка за участю групи підлітків. Близько 15 хлопців напали на компанію з п’яти неповнолітніх та нанесли їм тілесні ушкодження.

image

Фото Сергія Гейка

Переглядiв: 3180