Рятувальник з Кіровоградщини отримав нагороду від президента

04.03.2021 11:14
image

За рішенням Президента України Володимира Зеленського командиру відділення - водію управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталію Іванову присвоїли орден. Вручив відзнаку у залі колегії ДСНС голова служби Микола Чечоткін сьогодні, 4 березня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, орден «За мужність» ІІІ ступеня рятувальнику присвоїли за мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації надзвичайних ситуацій та зразкове виконання службового обов’язку.

Крім цього, ще шестеро рятувальників з інших регіонів були відзначений таким орденом.

Також під час урочистостей й інших рятувальників України нагородили медалями «За врятоване життя», «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, «За працю і звитягу», присвоїли звання «Заслужений діяч науки і техніки України» та нагородили цінним подарунком від прем’єр-міністра України.

Віталій працює командиром відділення - водієм 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький вісім років. Навесні минулого року він у складі зведеного загону брав участь у гасінні масштабної пожежі у Зоні відчуження.

Вітаючи особовий склад, Микола Чечоткін підкреслив, що той високий  рівень довіри, який ДСНС отримала від суспільства, повною мірою заслуга саме таких людей - рятувальників, які завжди першими ідуть у бій із лихом. 

image
image
Переглядiв: 1382