Рятувальники Кіровоградщини більше 100 разів виїздили на пожежі сухостою: згоріли десятки гектарів землі (ВІДЕО)

23.03.2022 08:56
image

Рятувальники Кіровоградщини більше 100 разів виїздили на пожежі сухостою: згоріли десятки гектарів землі. Про це повідомила речниця управління ДСНС області Оксана Мачак на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, вчора рятувальнпики гасили пожежу на території ТОВ «Науково-виробнича фірма «Екоцентр», а саме: на ділянці для зберігання відходів пластика. Пожежу ліквідували протягом кількох годин. Унаслідок пожежі знищено сміття та пластикові вироби, що були направлені на утилізацію (відходи пластика), на площі 200 м кв. Травмованих чи загиблих немає.

Наразі причину пожежі з’ясовують фахівці.
"Жителі нашої області, звертаємося до усіх, хто має можливості використовувати варварське знищення сухостою та сміття особливо у воєнний період. За останні 5 діб наші рятувальники більше 100 разів виїздили на такі пожежі. Згоріли десятки гектарів української землі. Просто ганебна ситуація. На околиці міста Кропивницького наші рятувальники гасили пожежу сміття, вогонь перекинувся на складську будівлю. Нагадую усім, що підпал сухої рослинності і сміття у воєнний час прирівнюється до диверсії і буде відповідним чином покарено. І не говоріть потім, що ви не знали", - звернулася до жителів області речниця управління ДСНС області Оксана Мачак. 
image
image

Переглядiв: 2110