Рятувальники Кіровоградщини готові до снігових заметів

06.01.2017 11:09

image

Рятувальники області готові оперативно реагувати на погіршення погодних умов. Про це сайту DOZOR повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій області Віталій Миронюк.

– Сили та засоби Служби порятунку області, а саме: 265 чоловік особового складу та 59 одиниць техніки Кіровоградського гарнізону цивільного захисту приведені у стовідсоткову готовність до виконання завдань за призначенням у випадку ускладнення погодних умов, – сказав Миронюк.

За словами Миронюка, оскільки за прогнозом синоптиків очікуються сильні морози, на даний час на Кіровоградщині розгорнуто 43 стаціонарні та один мобільний пункт обігріву. У стані готовності до розгортання перебуває ще 21 мобільний пункт обігріву.

Аналізуючи досвід минулих років, надзвичайники визначили потенційно складні ділянки автодоріг області та привели у бойову готовність 17 одиниць автомобілів підвищеної прохідності, що можуть використовуватися у якості тягачів. Також передбачається залучення техніки до ділянок доріг з великими спусками, підйомами та складним рельєфом місцевості.

Переглядiв: 986