Рятувальники Кіровоградщини отримали сучасну техніку (ФОТО)

29.11.2019 14:15
image

В обласному центрі на території навчального пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення відбулося вручення автомобілів сьогодні, 29 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до заходу долучилися представники обласної влади. Ключі від чотирьох пожежних автоцистерн, отриманих від ДСНС України начальник обласного управління державної служби з надзвичайних ситуацій Віталій Миронюк вручив рятувальникам Голованівського, Добровеличківського, Долинського підпорядкованих підрозділів і 6-ї ДПРЧ м. Кропивницький, а «Ford» вирушить до Благовіщенського підрозділу.

«Вкотре наш гарнізон отримує надсучасну пожежну техніку, яка замінює застарілі «ЗІЛи». Такі автомобілі здатні вивозити майже вдвічі більше води, здійснювати більш інтенсивну подачу вогнегасних речовин в осередок пожежі, а один із найголовніших факторів – вони укомплектовані не лише пожежним спорядженням, а й аварійно-рятувальним. Це і генератор, і додаткові апарати захисту органів дихання та інше високотехнологічне рятувальне обладнання. Ми вже отримали 13 пожежних автомобілів (автоцистерни новітнього зразка на базі «МАЗ»), 3 аварійно-рятувальні машини («Toyota Hilux», «Mitsubishi L-200» і спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого типу «Volkswagen T6») та 2 одиниці інженерної техніки (сучасний екскаватор та автомобільний тягач «FORD» з трейлером). На сьогоднішній день ще 9 підрозділів нашого гарнізону потребують нової техніки», - зазначив під час заходу Віталій Миронюк.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1028