Рятувальники ліквідовували наслідки негоди у двох мікрорайонах Кропивницького (ФОТО)

18.10.2020 08:21
image

В обласному центрі рятувальники ліквідовували наслідки негоди, яка вирувала вчора, 17 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі порятунку.

Так, через погіршення погоди пошкодилися близько 100 покрівель будинків, повалено більше 50 дерев. У результаті також травмувалося три особи.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов до управління ДСНС України в Кіровоградській області надійшло 46 заявок щодо надання допомоги по ліквідації наслідків негоди, з них 42 на розпилювання дерев та прибирання пошкоджених покрівель, 4 на відкачку дощових вод – виконано 4.

Надзвичайники накрили поліетиленовою плівкою 3 житлових будинки малозабезпеченого населення по вул. Гетьмана Сагайдачного та Пальміро Тольятті.

Крім того,  працює мобільний пункт обігріву та польову кухню, де усі бажаючі можуть зігрітися та взяти кип’яток. Особовий склад пожежно-рятувальної служби області буде чергувати у пункті цілодобово.

На даний час для надання допомоги по розчищенню, прибиранню залишків дерев, будівельних конструкцій, а також для надання допомоги по проведенню ремонтних та  відновлювальних робіт залучили техніку, 10 чоловік особового складу пошукової групи, мобільну оперативну групу та чергову зміну управління.

image
image
image
image
Переглядiв: 1791