Рятувальники навчали жителів Кропивницького, як запобігти загибелі людей на воді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

17.06.2022 16:57

В обласному центрі на березі річки Інгул працівники служби порятунку провели брифінг на тему запобігання загибелі людей на воді сьогодні, 17 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, виїзний брифінг відбувся на Новомиколаївському пляжі під гаслом  «Скажи «ні» загибелі людей на воді». До участі у брифінгу долучилися представники міськради, поліції та Червоного Хреста.

Як повідомила речниця Служби порятунку Оксана Мачак, у червні на водоймах області загинули сім людей. З них – троє дітей 2005, 2011 та 2016 р.н.  Щоб зупинити статистику трагічних випадків, громадянам озвучили правила безпеки, а також наочно продемонстрували, як водолази ведуть пошуки потопельника та як правильно рятувати людину, що тоне. Також представники Червоного Хреста провели для присутніх навчання з надання першої реанімаційної допомоги при утопленні. Психологи ГУ ДСНС в області дали практичні поради, як опанувати себе та не допустити паніки під час небезпечної ситуації на воді та сконцентруватись на самопорятунку.

    Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 852