Рятувальники влаштували виставку на головній площі Кропивницького (ФОТО)

19.09.2020 12:14
image

В обласному центрі на головній площі рятувальники влаштували виставку пожежної техніки, а автосалони презентували сучасні автомобілі з нагоди Дня міста сьогодні, 19 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Раніше ми проводили акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» серед молоді, дітей та батьків, але цьогоріч епідемія COVID-19 внесла свої корективи в нашу роботу. На локації містяни можуть споглядати на справжні автомобілі, які щодня виїжджають на виклики. Також зробили  невеличку фотозону, щоб всі охочі могли сфотографуватися», - розповіла речник УДСНС у Кіровоградській області Оксана Мачак.
image
image
image
image
image
image
imageЗа словами Мачак, цьогоріч гостям заходу сідати до автомобілів також заборонено, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусної інфекції.  э
«Щороку приїжджаємо і тут одні й ті самі машини в принципі, але діти із задоволенням роздивляються. Погано те, що цьогоріч все закрито, адже раніше діти могли заглянути в автомобіль, посидіти. Мені здається, їм більше подобається пожежна техніка, тому що до сучасних автомобілів вони ще не доросли», - поділилася враженнями учасниця заходу Тетяна Глушко.
У свою чергу містяни можуть побачити понад два десятки сучасних автівок, зокрема, марок Cherry, Reno, Gac та Kia.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1286