Рятувальники з Кіровоградщини посіли призові місця у спартакіаді (ФОТО)

21.02.2020 10:49
image

Рятувальники з Кіровоградщини посіли призові місця у спартакіаді серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту з гирьового спорту. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у державній службі з надзвичайних ситуацій.

За інформацією, змагання, у яких брали участь понад 120 спортсменів, проходили на базі Національного університету цивільного захисту України. Спортсмени демонстрували свою силу у поштовху та ривку гирі вагою 32 кілограми.

За результатами змагань, перші місця в індивідуальному заліку посіли чемпіон світу Ткач Олександр, призер світу Пустовіт Анатолій та чемпіон України Сергій Фінке з Кіровоградщини.

У загальнокомандному заліку І місце посіла команда Національного університету цивільного захисту України. Срібним призером чемпіонату ДСНС з гирьового спорту стала команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, «бронзу» виборола команда управління ДСНС України у Волинській області.

Спортсмени-рятувальники управління ДСНС у Кіровоградській області вибороли п’яте загальнокомандне місце серед найсильніших гирьовиків України.

image
image
Переглядiв: 420