Ще один театр не приїде до Кропивницького через коронавірус у акторів

22.09.2020 13:32

До обласного центру на ювілейний 50-й Всеукраїнський театральний фестиваль «Вересневі самоцвіти» не приїде Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки через коронавірус у акторів. Про це під час прес-конференції повідомив головний режисер «Вересневих самоцвітів» Сергій Компанієць сьогодні, 22 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, 25 вересня планували провести виставу «Каліка з остріва Інішмаан» (режисер-постановник К.Кашліков).

«У цій виставі було задіяно багато акторів, тому коли почала погіршуватися ситуація з коронавірусом в Києві ми вели перемовини з художнім керівником і режисером. Ми дійшли згоди, що замінимо прем’єрну виставу на виставу, прем’єра якої відбулася минулого року – «Фальшива нота». На жаль, вчора стало відомо, що в національному театрі імені Лесі Українки в кількох акторів коронавірус і вони перейшли на самоізоляцію. Зараз призупинені репетиції. Цей театр також не зможе показати нам свою роботу у п’ятницю», - розповів Сергій Компанієць.

Як раніше повідомляв DOZOR, виступ колективу Національного академічного драмтеатру ім. Івана Франка, який повинен був виступити на «Вересневих самоцвітах» 23 вересня, скасували через коронавірус у акторів. Тож замість київського колективу, актори якого захворіли на коронавірус, виступить колектив театру імені Кропивницького.

Переглядiв: 1017