"Щедрий вечір" у кіровоградській бібліотеці святкували з ексклюзивними розвагами (ФОТО)

13.01.2019 08:28
image

В обласному центрі бібліотеці імені  Д. І. Чижевського традиційно відбулося святкування "Щедорого вечора" вчора, 12 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід проводять вже сьомий рік поспіль. На початку святкування присутніх привітав фольклорний гурт "Млиночок". На кожному поверсі діяли локації, зокрема, конкурси, вікторини, ворожіння, акції,  QR-квест та виставки. Для маленьких відвідувачів діяли майстер-класи з макіяжу. У цей час дівчата мали змогу відвідати "салон краси" і зробити зачіску, макіяж та манікюр.image

image
image
image
image
image
image
image
image
"Сьогодні я вперше відвідала свято у бібліотеці. Мене вразила кількість локацій та всюди, де я вже побувала,  було дуже цікаво. Найбільше мені сподобався салон краси, де мені зробили манікюр. Також вже брала участь у цікавих конкурсах, зокрема, розмальовувала повітряні кульки на швидкість", - поділилася враженнями школярка Єлизавета Гордієнко.

Гості заходу залюбки фотографувалися біля святкових фотозон. Діти співали щедрівки під ялинкою і танцювали на "Бібліо-DISCO-шоу". Бажаючі могли піти на екскурсію у книгосховищі, яке відкривають лише раз на рік.

image
image
image
image
image

"Разом із родиною ми відвідуємо цей захід вже п'ятий рік поспіль, що стало вже традицією. Найперше, що заворожує тут — це атмосфера, яку ні з чим не сплутаєш. Кожен рік працівники вигадують щось нове, дуже гарні ідеї. Ми для себе знайшли багато різних цікавих локацій", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR гість заходу Олег Кузьменко.

Також протягом вечора продавали іграшки, прикраси та ляльки-обереги, зроблені власноруч, вартістю від 20 і до 200 гривень. Наостанок для всіх виступив гурт молодих виконавців "Піано, піаніссімо". Захід тривав із 16 до 22 години.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1771