Щодо керівника комунального підприємства проведуть службове розслідування

23.03.2018 13:04
image

В обласному центрі проведуть службове розслідування стосовно керівника КП «Електротранс» Олександра Луценка. Відповідне розпорядження видав міський голова Андрій Райкович, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з розпорядженням, підставою для проведення розслідування проти посадовця стало імовірне вчинення ним правопорушення. Зокрема, надання власного легкового автомобіля в оренду підприємства «Електротранс».

«Це пов’язане з інформацією про те, що нібито я взяв свою машину в оренду. Насправді я машину не брав, її брала інша людина, яка здала автомобіль за 300 гривень в місяць підприємству», - пояснив у коментарі сайту DOZOR керівник КП «Електротранс» Олександр Луценко.

У міськраді зазначили, що ініціаторами проведення перевірки була не міська рада.

«Порушення виявила не міська рада, а Національне агентство із запобігання корупції, яке склало протоколи та подало матеріали до суду. А у міськраді вирішили провести у зв’язку з цим службове розслідування. У понеділок буде рішення суду. Якщо суд визначить, що складу злочину немає, то й комісія прийме відповідне рішення», - повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR у міськраді.

Згідно з розпорядженням міського голови, результати розслідування стосовно Луценка мають бути готові до 18 квітня.

Переглядiв: 1858