Семеро кандидатів претендують на посаду ректора кропивницького університету

09.11.2020 08:46
image

За посаду ректора Центральноукраїнського національного технічного університету змагатимуться семеро кандидатів. Відповідна інформація про кандидатів оприлюднена на сайті вишу, інформує медіапортал DOZOR.

image

Так, за посаду змагатиметься Віталій Зайцев – уродженець міста Харкова, інженер-механік за освітою. З 1998 року кандидат технічних наук. Доктор технічних наук з 2011 року. У 2014 році присвоєно звання професора кафедри технології виробництва літальних апаратів. Нині обіймає посаду ректора Приватного закладу вищої освіти «Харківський технологічний університет «ШАГ».

image

Також на посаду ректора ЦНТУ претендує Володимир Зайченко – доцент кафедри економіки праці та менеджменту, депутат міської ради Кропивницького сьомого скликання. Нині обіймає посаду декана факультету економіки та менеджменту ЦНТУ.

image

Ще претендує на вакантну посаду Олексій Смірнов – доктор технічних наук та професор. Нині обіймає посаду завідувача кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення.

Серед кандидатів також Олексій Васильковський - кандидат технічних наук та професор, Роман Яковенко - кандидат економічних наук та доцент, Володимир Кропівний - кандидат технічних наук, професор, секретар Наглядової ради університету, академік Міжнародної кадрової академії, заслужений працівник освіти України, перший проректор Центральноукраїнського національного технічного університету та професор, Василь Сало - декан агротехнічного факультету та професор.

Переглядiв: 2553