Сергій Бабкін: Прийшов час, коли я зміг дозволити собі україномовний альбом

22.01.2019 16:04
image

Український музикант Сергій Бабкін, який приїхав з концертом до Кіровограда, розповів про створення свого першого україномовного альбому «Музасфера» сьогодні, 22 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією,  до альбому увійшло 13 треків, серед яких вже ті, що полюбилися українцями «Де би я» і «Хто далі йде», а також саундтрек до фільму «11 дітей з Моршина», а також 10 абсолютно нових пісень.

«Прийшов такий час, що я зміг дозволити собі повноцінний україномовний альбом, де 12 пісень, серед яких – десять свіжих, нових пісень, а також бонус-трек. Раніше я собі такого дозволити не міг. У 2016 році вийшов альбом «Не вбивай», де з 18 пісень лише третина – українських. Для цього альбому я намагався обрати найкращі пісні. Ми обрали з сорока написаних давно пісень 10 найкращих, але три з них все одно були написані російською мовою. Мене це влаштувало, але всередині я був незгодним з цим, оскільки хотілося зробити повністю україномовний альбом», - розповів про створення альбому музикант.

Наразі музикант готується до концерту, який розпочнеться о 19:00 в обласній філармонії.  

image
image
image
Переглядiв: 1030