Серійного вбивцю, який жорстоко позбавив життя трьох кіровоградок, тримають під вартою

10.09.2017 07:40

34-річному вбивці трьох жительок обласного центру обрали запобіжний захід. Про це у коментарі сайту DOZOR  повідомила речник поліції області Віталіна Бевзенко.

Так, житель Кіровоградщини скоїв три вбивства. Зокрема, зловмисник проник до помешкання 80-річної пенсіонерки, щоб пограбувати, а коли не знайшов нічого цінного, задушив жінку. Крім цього, 34-річний чоловік вбив 67-річну жінку та 24-річну дівчину.

«Відносно підозрюваного у скоєнні особливо тяжких злочинів, судовими органами прийнято рішення про тримання його під вартою. Досудове слідство триває», - повідомила Бевзенко.

Нагадаємо, у липні правоохоронці  затримали 34-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 24-річної кіровоградки Людмили Кулінич, яка перебувала у розшуку.  Зловмисник напав на перехожу на околиці міста, коли вона поверталася увечері додому. Але відібрати сумку з особистими речами виявилося непросто. Дівчина стала чинити опір зловмиснику, тоді він задушив потерпілу та закопав на території лісосмуги, забравши собі 200 гривень і документи.

Переглядiв: 1731