Сесія Кропивницької міської ради в обличчях (ФОТО)

09.02.2023 16:30
Фото надані прес-службою міськради
Фото надані прес-службою міськради

У Кропивницькому відбулося засідання сесії міської ради сьогодні, 9 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час сесії депутати підтримали питання щодо прийняття до комунальної власності громади двох захисних споруд цивільної оборони. Мова йде про захисні споруди цивільної оборони, найвищого класу захисту, загальною площею 1962 квадратні метри, розраховану на одночасне перебування 1840 осіб, що розташована під адміністративно-побутовим та виробничо-складським корпусом колишнього виробничого об’єднання «Друкмаш» та захисну споруду загальною площею 1352, 3 квадратних метри,  де може перебувати одночасно 1170 осіб - на території колишнього виробничого об’єднання «Друкмаш» за адресою: вулиця Героїв рятувальників, 2.

Крім цього, депутати підтримали перейменування 35 вулиць та провулків міста і зміни до бюджету міста. Як повідомляє прес-служба Кропивницької міської ради,  збільшуються видатки розвитку на 30 мільйонів гривень на капітальний ремонт приміщень Центральної міської лікарні по вулиці Салганні піски, реконструкцію операційного блоку міської лікарні швидкої медичної допомоги та на інші об’єкти. Крім того, за додатковими пропозиціями виділяється 1,9 мільйона гривень виділяється на капітальний ремонт захисних споруд цивільного захисту, які передаються до комунальної власності.

Також з бюджету громади надається субвенція державному бюджету у сумі 12,2 мільйона гривень для головного управління національної поліції в Кіровоградській області, управління Служби безпеки України в Кіровоградській області та військової частини.

До бюджету територіальної громади зарахують також 84,7 тисяч гривень додаткових обсягів освітньої субвенції на оплату праці педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти та субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами і залишок коштів додаткової дотації з державного бюджету, що склався станом на 01.01.2023 року у сумі 143,9 тисяч гривень на надання компенсації закладам комунальної власності на покриття витрат на оплату енергоносіїв закладів, в яких проживали особи з числа внутрішньо переміщених.

Переглядiв: 1398