Сесія міської ради: сутичка, розбиті яйця і тушки для Райковича й Табалова (ФОТО,ВІДЕО)

16.05.2017 10:21
image

Під час сесії міської ради стався черговий конфлікт між управлінцями міста та депутатами міської ради сьогодні, 16 травня. Про це повідомляє DOZOR.

Сварка відбулася після відмови міського голови надати слово для виступу депутату фракції "Об'єднання "Самопоміч" Володимиру Смірнову. Після цього депутат фракції РПЛ Михайло Демченко, аби оминути охорону, пробігся до трибуни по столам депутатів і передав до міського голови два варених яйця, проте їх врешті-решт роздавили.

У цей момент до трибуни збіглися депутати різних фракцій, охоронці міської ради та присутні молодики. Між останніми та депутатами, зокрема, почалася штовханина.

Врешті-решт, міський голова надав слово Володмиру Смірнову. Той у виступі заявив, що мер через таке відношення може скоро втрати свою посаду і "покататися у сміттєвих баках".

Наступним виступив депутат Михайло Демченко, після чого приніс дві курячі тушки і вручив їх Андрію Райковичу та Андрію Табалову. Мер, взявши тушку, ледь замахнувся кинути курку в Демченка,  проте втримався.

Наразі на засіданні оголошено обідню перерву.

image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 2934