Шахраї вимагали гроші за «звільнення» кіровоградця  з поліції 

12.06.2019 07:49
image

В обласному центрі шахрай вимагав гроші за звільнення кіровоградця з поліції вчора, 11 червня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, близько 1-ї години до поліції звернулася громадянка та повідомила, що їй телефонує невідомий і просить гроші за нібито звільнення її сина з поліції.

Патрульні поспілкувалися з жінкою, яка вже була згодна посприяти «поліцейським» у його затриманні. Містянка повідомила шахраєві про готовність зустрітися. У момент передачі готівки з’явилися поліцейські та затримали ймовірного зловмисника.

Ним виявився 37-річний місцевий житель, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. При поверхневій перевірці патрульні виявили у нього 5 мобільних телефонів та автомобільний відеореєстратор, походження яких надалі встановлюватимуть слідчі.

Весь цей час цілий та неушкоджений син жінки, який ніколи не мав проблем із законом, був поруч із матір'ю та підтримував її. Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки шахрайства (ч.1 ст.190 ККУ) та передбачає максимальну відповідальність у вигляді обмеження волі строком до 3 років.

Переглядiв: 546