Шість сіл Кропивницького району залишилися знеструмленими

12.09.2019 12:17
image

Шість сіл Кропивницького району залишилися знеструмленими через спалення сухої рослинності вчора, 11 вересня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив прес-секретар «Кіровоградобленерго» Сергій Богомільчук, інформує медіапортал DOZOR.

«11 вересня по обіді невідомими особами було скоєно підпал трави неподалік підстанції напругою 35/10 кВ «Миколаївка». Вітром вогонь розповсюдився на територію підстанції, внаслідок чого вигоріло комутаційне обладнання та був пошкоджений трансформатор. Без електропостачання залишилися села Миколаївка, Шостаківка, Українка, Корлюгівка, Івано-Благодатне та Шевченкове. Оперативно-виїзній бригаді району електричних мереж та бригадам двох технічних служб ПрАТ «Кіровоградобленерго» вдалося відновити електропостачання населених пунктів близько 20-00 того ж дня», - повідомив Богомільчук.
«Сотні домоволодінь, підприємства та соціальні заклади знеструмлені через чиюсь безвідповідальність. «Світла голова», яка до цього додумалася, напевне була не в курсі, що в таку посуху вогонь блискавично розповсюджується навіть по невисокій траві. Вкотре наголошуємо, що спалювання рослинних залишків шкодить не лише навколишньому середовищу!», - додав прес-секретар.
Переглядiв: 1555